Paramedisch centrum - Wenduine

Heos Consulting ondersteunt de volledige uitbouw van het paramedisch centrum. Volgend op de voorbereidende stedenbouwkundige, planmatige & financiële uitwerking wordt ook de realisatiefase begeleid tot aan de dag het paramedisch centrum operationeel opengesteld wordt. De (para)medici kunnen rekenen op het professioneel doen landen van het centrum en op eventuele nazorg waar wenselijk.

 

Data & locatie betreffende info-sessies i.f.v. het paramedisch centrum volgen binnenkort. Wat te verwachten ?

 

  • de visie op kwaliteit & duurzaamheid op lange termijn;
  • de complementariteit in de (para)medische disciplines;
  • de kostendelende mogelijkheden in de werking;
  • de organisatie, het onthaal, softwaregestuurd werken & de mogelijkheden via personeel / freelancers;
  • de opdeling consultruimtes en gemene delen (mits ruimte tot aanpassingen in de  binnenindeling);
  • de aankoop binnen de VME (vereniging van mede-eigenaars) versus een op te richten patrimoniumvennootschap van het onroerend goed (cfr. fiscaliteit & (para)medici);
  • & de projectie van zowel de werking en organisatie als het (on)roerend goed op de resultatenrekening van de eigen boekhouding evenals de financiële balans op termijn.

De oplevering van het paramedisch centrum is voorzien eind 2024 - voorjaar 2025. Na het verleend krijgen van de omgevingsvergunning werd ondertussen het voormalig klooster met kapel volledig gesloopt. Er wordt voorzien in 2024 te kunnen starten met de werken. Het PMC is gelegen te Wenduine, deelgemeente De Haan, palend aan de Kerkstraat (centrale winkelstraat) én op slechts een 300tal meter van de zeedijk zelf. De ambitie van de bouwheer, een familieonderneming, is de woon- en leefkwaliteit prioritair te stellen. 

 

Boven het centrum komen 8 ruime en lichtrijke appartementen (geen assistentiewoningen) waarbij bewoners er enerzijds volledig autonoom kunnen wonen en anderzijds zorgeloos kunnen genieten gezien de nabijheid van (para)medici zoals een huisarts, kinésist, tandarts, e.a. 

 

Meer info op homepage Heos consulting