Wij bieden advies op financieel-economisch & strategisch-operationeel vlak,
dit binnen alle geledingen van de social profit- en gezondheidszorgsector

 

Actueel in opbouw
 

 

PMC Wenduine Kruisstraat
HEOS Twee_Twaalf_Wenduine_1_web

Polikliniek De Haan

 

In 2024/2025 wordt een polikliniek opgeleverd in Wenduine, deelgemeente De Haan. De polikliniek is gelegen aan de Kerkstraat (centrale winkelstraat), op een 400tal meter van de zeedijk zelf en aan de uitvalsbasis van de grote wegen.

 

De ambitie is kwaliteit in zorg prioritair te stellen & duurzaamheid in visie en samenwerking binnen de gezondheidszorg garant te borgen. De multidisciplinaire samenwerking, met zowel de voordelen voor de (para)medicus & patiënt staat voorop maar de patiënt blijft weliswaar vrij in zijn keuze van zorgverstrekker.

 

Gezien de interesse vanuit meerdere hoeken, bestaat een mogelijkheid om het centrum meer op te delen in een 1stelijnssamenwerking (huisartsen/paramedici) en uit te breiden met een tandartsenblok en een 2delijnssamenwerking (specialisten). Dit betekent wél dat er nu een regularisatie-aanvraag wordt ingediend.

 

De oplevering van de ruwbouw wordt voorzien voor zomer 2024 met in het verlengde de afwerking voor eind 2024 / begin 2025 waarop het medisch centrum ook operationeel kan opengaan.

 

Algemene infomomenten gaan door in het Ondernemerscentrum te Brugge (Lieven Bauwensstraat 20-22), op afspraak. Er kan ook telefonisch informatie ingewonnen worden.

 

Vervolgmeetings i.f.v. toetreding patrimoniumvennootschap, notariële contracten, heel concrete financiële en operationele samenwerkingsaspecten & specifieke architecturale vragen gaan steeds door op persoonlijke uitnodiging op een discrete locatie omwille van de vertrouwelijkheid.

 

I.f.v. de groepsconstellatie wordt gevraagd telkens op voorhand reeds een persoonlijk contact of onderhoud te hebben gehad.

 

Contactgegevens : Griet D'hoop - gd@heosconsulting.be - 0485 333 453

 

Download hier de algemene info-brochure.

 

Er wordt op heden gewerkt aan een website van het medisch centrum zelf. Volg deze link & ontdek meer binnenkort.