Polikliniek - Wenduine

Heos Consulting ondersteunt de volledige uitbouw van de polikliniek. Volgend op de voorbereidende stedenbouwkundige, planmatige & financiële uitwerking wordt ook de realisatiefase begeleid tot aan de dag het paramedisch centrum operationeel opengesteld wordt. De (para)medici kunnen rekenen op het professioneel doen landen van de polikliniek en op eventuele nazorg / management waar wenselijk.

 

De oplevering van de polikliniek is voorzien in 2024. Na het verleend krijgen van de omgevingsvergunning werd ondertussen het voormalig klooster met kapel volledig gesloopt. Er wordt voorzien in 2023 te kunnen starten met de werken. De polikliniek is gelegen te Wenduine, deelgemeente De Haan, palend aan de Kerkstraat (centrale winkelstraat) én op slechts een 400tal meter van de zeedijk zelf. De ambitie is kwaliteit prioritair te stellen & duurzaamheid in visie en samenwerking binnen de gezondheidszorg garant te borgen. De multidisciplinaire samenwerking, met zowel de voordelen voor de (para)medicus & patiënt staat voorop maar de patiënt blijft weliswaar vrij in zijn keuze van zorgverstrekker.

 

Boven de polikliniek komen enkele ruime en lichtrijke appartementen (geen assistentiewoningen) waarbij bewoners er enerzijds volledig autonoom kunnen wonen en anderzijds zorgeloos kunnen genieten gezien de nabijheid van (para)medici zoals een specialist (cfr. dermatologie, oftalmologie, gynaecologie, NKO, etc.), huisartsen (cfr. HAP), tandarts (-specialist), kinesist, psycholoog, logopedist, audioloog, e.a.

 

Download hier de algemene info-brochure.

 

Meer info te verkrijgen

Heos Consulting

Griet D'hoop   

+32 485 333 453   

gd@heosconsulting.be

 

Er wordt gewerkt aan een website van het medisch centrum. Volg onze site & ontdek meer binnenkort.